Aksal’dan yeni yıl müjdesi

Merkez teslim ediliyor, Yenimuhacır için ihale zamanı

Edirne AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, Hadımağa Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılacak olan konutlar için bu hafta içerisinde yapı kullanma izin belgeleri başvurusunun gerçekleştirileceği, ocak ayının ilk haftasından itibaren ise konut teslimlerinin yapılacağını duyurdu.

Merkez ilçe Hadımağa Mahallesi’ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 221 adet konut ve 10 dükkanın teslim tarihi belli oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne AK Parti Milletvekili Fatma Aksal; “Kıymetli Hemşehrilerim, Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi ( TOKİ) tarafından 23 Haziran 2021 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen 221 Adet Konut ve 10 Dükkan’ın altyapısı ve çevre düzenlemesiyle geçici kabulleri onaylanmıştır. Bu hafta içerisinde Edirne Belediyesi tarafından yapı kullanma izin belgeleri başvurusu gerçekleştirilecek olup,  iskanlar alındıktan sonra Ocak ayının ilk haftası itibariyle konut teslimlerine başlanacaktır” dedi.

Vekil Aksal; “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız Toplu Konut İdaresi başkanlığımızca Edirne ilimizde yapımı tamamlanan modern konutlarımızın hak sahibi kıymetli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” diyerek temennilerini de iletti.

“Söz verdik yapıyoruz” diyen Edirne AK Parti Milletvekili Fatma Aksal Keşan’da yapılacak olan konutların ihale tarihlerini de açıkladı. Aksal; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız tarafından Edirne Keşan Yenimuhacır Beldesi 156 adet Konut ihalesi 28 Aralık 2023 tarihi itibariyle gerçekleştirilecektir. Hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. Haber Merkezi

Screenshot 2 36 | Edirne Ahval Gazetesi
Aksal’dan yeni yıl müjdesi | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu