Karateci çocuklara dostluk müsabakası

Keşan Belediyesi Spor Kulübü Karate sporcuları 10 Aralık tarihinde Edirne Kapalı Spor Salonu’nda ortak seminer ve dostluk müsabakaları düzenlendi.

Edirne Kutlu Spor Kulübü ev sahipliğinde, Keşan Belediyesi Spor Kulübü Karate sporcuları 10 Aralık tarihinde Edirne Kapalı Spor Salonu’nda ortak seminer ve dostluk müsabakaları düzenlendi. Seminer Eğitmenleri; Antrenör Fatih Kutlu ve Antrenör Hamdi Çevik, kulüplerindeki yarışmacı olan elit sporcuların tecrübe kazanmaları ve farklı salonlarda antrenman yapmalarını pekiştirmek amacıyla ortak antrenman düzenlediklerini bildirdi.

Karate Antrenörü Fatih Kutlu yaptığı açıklamada; “Keşan Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı Antrenörü olan değerli hocamız Sayın Hamdi Çevik’e tüm sporcu ve velilerine, kulübümüzün azimli sporcularına ve kıymetli velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bölgemizde aktif olarak maçlara katılan ve her katıldığı maçtan madalya toplayan bu iki spor kulübünün ortak antrenmanlarının artması ve sporcularımızın gelişmesi, Türkiye Şampiyonalarında üstün başarı sergilemelerini temenni ediyorum” dedi. Haber Merkezi

foto 2 | Edirne Ahval Gazetesi
Karateci çocuklara dostluk müsabakası | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu