Kocahıdır Ortaokulu’nda trafik eğitimi

İpsala’ya bağlı Kocahıdır Ortaokulu öğrencilerine Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri tarafından öğrencilerine temel trafik kuralları, trafikte yayaların uyması gereken kurallar ve okul servis araçlarında davranış kuralları konuları hakkında trafik bilgilendirme eğitimi verildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalara devam ediliyor. Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından İpsala’ya bağlı Kocahıdır Ortaokulu öğrencilerine temel trafik kuralları, trafikte yayaların uyması gereken kurallar ve okul servis araçlarında davranış kuralları konuları hakkında trafik bilgilendirme eğitimi verildi ve Trafik Jandarması temalı boyama kitabı hediye edildi.

Yapılan açıklamada; “Yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” ifadeleri kullanıldı. Haber Merkezi

zaptiye 2023 12 08 153209 | Edirne Ahval Gazetesi
Kocahıdır Ortaokulu’nda trafik eğitimi | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu