Kuru meclis üyeliğine aday

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, 31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde Edirne Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Açıklamalarda bulunan Kuru; Edirne Belediye Meclisi’nde Edirne gençliğinin sesi olmak için bu yola çıktım. İnşallah başarılı olacağız ve Edirne Belediyesini, kalemizi ne olursa olsun hiçbir şekilde kaybetmeyeceğiz, rekor kırarak kazanacağız” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, 31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde Edirne Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını duyurdu. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve parti üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Balkanlı, partiden yetişen gençlerin yaptığı adaylık başvurularının kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

WhatsApp Image 2023 11 25 at 16.41.04 | Edirne Ahval Gazetesi
Kuru meclis üyeliğine aday | Edirne Ahval Gazetesi

“EDİRNE BELEDİYESİNİ HİÇBİR ŞEKİLDE KAYBETMEYECEĞİZ, REKOR KIRARAK KAZANACAĞIZ”

Açıklamalarda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, gençlik kollarından yetişen biri olarak Edirne’nin gençlerini mecliste temsil etmek istediğini belirtti; “İl Gençlik Kolları Başkanları, zaten belediye meclislerinin doğal adayıdır. Partimizdeki gelenek budur. Yerel yönetimlerin İl Kadın Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanları ve ilçe başkanları yerel meclislerin doğal adayıdır. Ama biz, partimizin geleneğine uyarak, insanları heyecanlandırmak için bugün başvurumuzu gerçekleştirdik. Birilerinin bizi listeye yazmasını beklemeden, gençlik kollarının partinin öz gücü olduğunu hatırlatarak yola çıktık ve gençlik kollarının esas vazifesinin partimize kadro yetiştirmek olduğunu, partimizin büyüklerine hatırlatmak üzere yola çıktık. İnşallah, çıktığımız bu yolda muvaffak olacağız ve gençlik kollarından yetişmiş birisi olarak Edirne Belediye Meclisi’nde Edirne gençliğinin sesi olmak için bu yola çıktım. İnşallah başarılı olacağız ve Edirne Belediyesini, kalemizi ne olursa olsun hiçbir şekilde kaybetmeyeceğiz, rekor kırarak kazanacağız. Tüm mücadelemi vereceğim” dedi. Adem Batuhan SEVER

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu