‘Enez’deki çalışmaların yüzde 90’ı tamamlandı’

Edirne Valisi Yunus Sezer, Enez’e gerçekleştirdiği ziyarette muhtarlarla bir araya geldi, devam eden projeler hakkında da bilgi aldı. Yapılan açıklamada, Hasköy 2 bin metrelik Yeni İsale Hattı Yapılması işinin tamamlandığı belirtildi.

İl genelinde muhtarlarla buluşarak taleplerini ilk ağızdan dinlemeye ve yapılan çalışmaları yerinde takip eden Edirne Valisi Yunus Sezer,  İpsala Pazardere Köyü’nün ardından Yenice Köyüne geçerek Enez’e bağlı köy muhtarları ile aylık toplantı için tekrar bir araya geldi. 3 yıl içerisinde köylerde altyapı adına hiçbir problemin kalmamasını hedeflediklerini belirten Vali Sezer;  “Edirne tarımla uğraşan bir şehrimiz, tarımı alternatif tarımla, sanayiye dayalı tarımla beraber nasıl geliştiririz bunun gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Çalışmaların yüzde 90’ının tamamlandığını belirten Vali Sezer; “Gördüğüm kadarı ile bir önceki toplantıda aldığımız kararların %90’ından fazlası gerçekleşmiş. Bu konuda tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza ne kadar hizmet götürebilirsek biz o kadar kendimizi iyi hisseder, bahtiyar sayarız. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin %90’ı kendiliğinden çözülüyor. Bundan sonra problemlerimizi çözdükten sonra, köylerimizi nasıl birer örnek köy haline getirebiliriz, nasıl daha güzel projeler yapılabilir, bunların üzerinde yoğunlaşabiliriz” dedi.

Enez’de bir önceki muhtarlar toplantısında alınan kararlar doğrultusunda;  12 köydeki doğal hayvan göletlerinin temizlenmesi, 19 Köye 50 adet çöp konteyneri, Karaincirli – Kocaali Köy içi yolların stabilize bakım çalışması, Karaincirli Küçükbaş Hayvanlarının Yıkanması için havuz yapılması, Hasköy 2.000 m yeni isale hattı, Hasköy yağlı tohumlar yanındaki 600 m’lik stabilize bakım çalışması, Büyükevren sahil tarafında 500 m’lik stabilize bakım çalışması, Küçükevren köyünde bozulan yolların tadilatı, Yenice köyü Pazaryerine 550 metrekarelik beton işi, Sütçüler Keşan bağlantı yoluna stabilize bakım işi tamamlandı. Haber Merkezi

Screenshot 5 4 | Edirne Ahval Gazetesi
‘Enez’deki çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı’ | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu