Akalın’dan Tabakoğlu’na ziyaret

İyi Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İyi Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesinin faaliyet ve çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Üniversitenin gelecek vizyonu ve uluslararası öğrencilere yönelik çalışmalarının da ele alındığı ziyarette, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Trakya Üniversitesinin, 41 yıllık bilimsel ve kültürel birikime sahip köklü bir Üniversite olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, bu köklü geçmişten aldıkları güçle geleceğe ışık tutmak adına çalıştıklarını belirtti. Ülkemizin belirlediği vizyon ve hedeflere ulaşma noktasında katkı sunmaya devam edeceklerini de ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Mehmet Akalın’a teşekkür etti.

Trakya Üniversitesinin şehrin ve bölgenin en köklü kurumlarından biri olduğunu ve uluslararası alanda da önemli bir misyon üstlendiğini belirten İyi Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Trakya Üniversitesinin gelişimini ve Edirne’ye ve ülkemize katkılarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Haber Merkezi

umut3706 | Edirne Ahval Gazetesi
Akalın’dan Tabakoğlu’na ziyaret | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu