Akmeşe, aday adaylığı sürecinde

Edirne’de 2016-2017 yıllarında AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten ve 27. Dönemde de Milletvekili Genel Seçimi Edirne Bölgesi,2’nci sıradan milletvekili adayı olan İlyas Akmeşe, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında 28’inci dönemde de milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığını açıkladı.

Bir önceki milletvekili seçimlerinde Edirne’den ikinci sıradan milletvekili adayı da olan ve 2016-2017 yıllarında AK Parti Edirne İl Başkanlığı görevinde bulunan İlyas Akmeşe, parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2023 seçimlerinde de milletvekili aday adayı olarak başvuru yaptığını duyurdu. Nihai hedeflerinin Edirne’de AK Parti’nin birinci parti olması için çalışmak olduğunu belirten Akmeşe; “Amacımız Edirne’de birinci parti olarak çıkmak ve cumhurbaşkanımızı memnun etmek. Teşkilatlar hazır ve heyecanlılar, bu beni mutlu etti. Edirne’ye hizmet etmek için aday adayı oldum. Allah bütün aday adaylarının gönlüne göre versin. Bugüne kadar ne görev verilirse yaptık. Bugün başka bir görev verilirse onu da yaparız. Biz Edirne’ye hizmet etmek için bu göreve talip olduk. İnşallah adaylığımız hayırlara vesile olur” dedi.

Toplantıya katılım sağlayan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ise; “Edirne teşkilatı olarak bütün birimlerimizle, göreve geldiğimiz üç buçuk yıldan beri yarın seçim varmış gibi çalıştık. Aynı heyecan ve gayretle, bu seçim sürecini de hep birlikte, gönül gönüle ve omuz omuza geçireceğiz” diye konuştu. Damla GÖÇ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu