Öğrencilere 137 tane topluluk alternatifi

Trakya Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren 137 tane topluluk ve öğrenci kulüpleri düzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya geldi. Topluluklar, yeni gelen öğrencilere tanıtıldı.

Öğrencilerden oluşan 137 topluluk Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’nde bir araya geldi. T.Ü. Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma etkinliğine katılım sağladı. Bolcaana Yemekhanesi yanında gerçekleştirilen etkinliğin açılışında vokal korosu ve dans ekipleri gösteri yaptı. Etkinlikte bilimden sanata, spordan farklı dallara kadar çeşitli branşlarda kurulan toplulukların üyeleri, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Üniversitede faaliyet gösteren 137 topluluk olduğunu kaydeden Tabakoğlu yaptığı konuşmada; “Korona ve depremden sonra çok şükür yüz yüze okullarımız açıldı. Şimdi 137 öğrenci topluluğumuzun bir tanışma törenini gerçekleştiriyoruz burada. Bütün öğrenci kulüpleri bir araya gelecek. 2 gün boyunca öğrencilerimizi gruplarına davet edecekler. Onların bu pozitif güçte enerjilerini doğru ve düzgün bir şekilde kullanmalarını istiyoruz. Bütün öğrencilerimi bir kulübe üye olmaya davet ediyorum. Her birinin hoşuna gidecek bir veya bir kaç kulüp burada kendilerine bulacaklardır. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Edirne Valisi Yunus Sezer de buluşma etkinliğine gelerek tüm toplulukların standlarını gezerek, bilgi edindi. Damla GÖÇ AKYÜZ

WhatsApp Image 2023 10 23 at 15.52.49 | Edirne Ahval Gazetesi
Öğrencilere 137 tane topluluk alternatifi | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2023 10 23 at 15.52.47 | Edirne Ahval Gazetesi
Öğrencilere 137 tane topluluk alternatifi | Edirne Ahval Gazetesi
WhatsApp Image 2023 10 23 at 15.59.50 | Edirne Ahval Gazetesi
Öğrencilere 137 tane topluluk alternatifi | Edirne Ahval Gazetesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu