Edirne AHVAL Gazetemiz her gün basılacak Evinde kal EDİRNE ! AHVAL’İ biz yazıyoruz…

Gazetemiz Edirne AHVAL Türkiye’de mücadelenin etkin şekilde devam ettiği COVID-19 salgınında sahada zor ve riskli şartlarda da çalışarak her gün okuyucusuyla buluşarak, yayın hayatına devam ediyor.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nevser ERASLAN kurulduğu ilk günden bu yana Edirne’nin sorunlarını kendilerine dert edindiklerini belirterek, geçmiş yıllarda birçok sorunun çözümü noktasında başarılı haberler yaptıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı.

“Edirne Ahval Gazetesi günlük olarak 06. Haziran. 2016 tarihinde yayın hayatına başladı. Dönemin şartlarında imkânlarımız çok kısıtlıydı. Resmi ilan almadan Basın İlan Kurumu’nun bize verdiği aracılık ilanlarını alarak abonelerimizin destekleri ile bugünlere geldik. Abonelerimize olan sorumluluğumuz ve mesleğimize olan bağlılığımız adına bu zor günlerde her gün okuyucularımızla buluşmaya devam edeceğiz. Yıllardır tamamen kendi imkânlarımızla zor ve sıkıntılı şartlar altında yayın hayatımıza devam ettik. bu ortamda da her gün günlük olarak gazeteniz Edirne Ahval’i okumaya devam edeceksiniz.

Yazı İşleri Müdürümüz Can Gülova, muhabirlerimiz Bekir Tüccar, Ali Karaman ile köşe yazarlarımızın yazılarıyla her gün okuyucu ve abone kitlesini arttıran gazetemizde, karantina günlerinde sizlere doğru bilgiyi verebilmek adına her gün basılacaktır ve yayınlanacaktır. Her türlü soru ve önerileriniz için gazetemizin sosyal medya hesaplarından bizlere ulaşabilirsiniz. E-posta adresimiz edirneahval@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.www.edirneahval.com haber sitemizden gazetemizi dijital olarak takip edebilirsiniz. Abone olmak isterseniz de gazetenizin telefon numarası 214 69 19. Dijital olarak da abone olabilir bizleri okuyabilirsiniz. Bu zor süreci birlikte atlatacağımıza inancım sonsuzdur. Sizler evlerinizde kalın ve habersiz kalmayın. Daha güzel ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere’’ Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu