“Ülkemizin kaynakları yabancıların cebine akıyor.”

 

Doç. Dr. Gaytancıoğlu “Geçen yıl 26 Ekimde hem AK Parti Genel Başkanı hem de Tarım ve Orman Bakanı ayrı ayrı ‘Besilik hayvan ithalatı zorunlu olmadıkça yapılmayacak’ demişti. Dün basına bakınca, Bakanın bu sefer ‘2021’den sonra yapılmayacak’ dediğini okuduk” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu arada yüz binlerce hayvanın ülkemize getirildiğini söyleyen Doç. Dr. Gaytancıoğlu  “Gemilerle dünyanın her yanından besilik sığır ithal edip duruyoruz. Yabancı şirketler sizin ithal ettiğiniz hayvanları sosyal medya hesaplarına koyarak reklamlarını yapıyor artık. Sonuçta hayvan ithalatında durum tam AK Parti işi, dedikleri ile yaptıkları birbirine tamamen zıt”  dedi.

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu AK Parti’nin insanlarımıza verebileceğiniz bir şey kalmadığını ifade ederek “On sekiz yıllık iktidarınızın sonunda ancak ‘-cek, -cak’ diyebiliyorsunuz” diyen Doç. Dr. Gaytancıoğlu sözlerinin sonunda iktidara  “Sizin izlediğiniz yanlış politikalar nedeniyle ülkemizin kaynakları yabancıların cebine akıyor. Çiftçimizden esirgediğiniz paraların katbekat fazlasını yabancı çiftçilere, ithalat yapan yandaşlara veriyorsunuz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu