“Halkımız destek bekliyor”

Ekonomide ciddi sıkıntılar yaşandığını, esnafın ve tüm vatandaşların çok zor günler geçirdiğini söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Av. Sinan Tekin, halkın destek beklediğine dikkat çekti.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin yaptığı yazılı açıklamada, “Bir yandan Kovid-19, diğer yandan geçim sıkıntısı insanımızı uzun bir süredir bunaltmaktadır” açıklamasını yapan Av. Tekin, “Adeta Kovid günümüzün vebası;  geçim sıkıntısı ise kolerasıdır. İnsanımız bu sıkıntılar arasında seçim yapmaya zorlanmamalıdır. Öncelikli konu insanımızın yaşamakta olduğu sıkıntılarının nasıl telafi edileceğidir. Burada tüm sorumluluk iktidarın üzerine düşmektedir. Para politikasını, vergi politikasını iktidar belirleyecektir. Çalışamayan esnaf; kirasını, faturalarını, işçisinin ücretini nasıl ödeyecek?” sorularını yöneltti.

Av. Sinan Tekin destek paketlerinin devreye alınması gerektiğini vurgulayarak; “Geçim sıkıntısı ile boğuşan, faiz bataklığına terk edilen esnafımız, gündelik işçilerimiz, servis şoförlerimiz ve daha sayamadığımız nice mağdur insanımız devletin, kendilerine yardım elini uzatmasını bekliyor. Bu nedenle hükümete çağrıda bulunuyorum; Her bir vatandaşımıza 1.000 TL verilecek şekilde bir destek paketi devreye alınmalıdır” dedi.

Hükümete uyarıda bulunan Av. Tekin, “Bakın, 128 milyar dolar değil, 84 milyar liradan bahsediyorum. Emin olun, zor bir şey değil! Bunun yanında Bayramda verilecek olan 1.000 liralık Bayram ikramiyesini de 1.500 liraya çıkarın. Bu destekler çekilen sıkıntıları bir nebze olsun azaltacak, pazarı hareketlendirecek; esnafımıza, üreticimize nefes aldıracaktır” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu